Onze deur staat voor jou open

Wij leren jou graag kennen! Wil je meer weten over hoe leuk het is om te werken bij Compass Group of ben je enthousiast over een van onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder stellen we onszelf graag alvast aan je voor, tot snel!

Maak kennis met Kim

Kim werkt al ruim 15 jaar bij Compass Group en heeft altijd op de werkvloer in de operatie gestaan, in diverse functies en op verschillende locaties in het land. Daardoor weet zij precies hoe afwisselend en leuk het is om te werken bij Compass Group! Per april 2023 is Kim o.a. ook de Recruiter voor onze regiopool, maar ook voor de vaste locaties in de segmenten; Industry, Business, Healthcare en Leisure kan je bij haar terecht. Zou jij het leuk vinden aan de slag te gaan in ons regioteam en te genieten van flexibiliteit en werken op verschillende locaties? Of ben je juist meer op zoek naar stabiliteit op een vaste werkplek? Neem dan zeker contact met haar op!  

Maak kennis met Ricardo

Per juni 2024 versterkt Ricardo het Recruitment team en is hij de Recruiter voor de locaties in de segmenten; Goverment, Education, Multi-Tendent en Industry. Zou jij het leuk vinden aan de slag te gaan op 1 van onze locaties? Neem dan zeker contact met hem op!  

Maak kennis met Richard

Per april 2024 is Richard gestart als Recruitment manager en is hij o.a. verantwoordelijk voor team Recruitment en alle vacatures binnen ons Servicekantoor.  Ben je geïnteresseerd in 1 van de vacatures op ons servicekantoor in Amsterdam? Neem dan zeker contact met hem op!