Onze deur staat voor jou open

Wij leren jou graag kennen! Wil je meer weten over hoe leuk het is om te werken bij Compass Group of ben je enthousiast over een van onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder stellen we onszelf graag alvast aan je voor, tot snel!

Maak kennis met Mitchell

Mitchell is sinds mei 2023 aan de slag in ons recruitment team en houdt zich bezig met de vacatures in de segmenten education, government en industrie. 

De kans is dus groot dat als jij solliciteert bij bijvoorbeeld een ROC, een gemeente of bij een van de gevangenissen waar wij het eten verzorgen, dat jij Mitchell aan de telefoon krijgt. 

Heb je nog geen leuke vacature gevonden maar wil je wel alvast meer weten over werken bij Compass Group of de verschillende locaties? Neem dan gerust contact met Mitchell op!

Mitchell Arts

Recruitment Business Partner
+31651106971

Kim Welting

Recruiter RegioTeam en Regiocoordinator
+31623474551

Maak kennis met Kim

Sinds september 2022 is Kim één van de drie regio coördinatoren van Compass Group en is zij o.a. het aanspreekpunt voor ons regioteam. Daarvoor heeft zij in allerlei functies op onze locaties gewerkt en weet dus precies hoe leuk het is te werken bij Compass Group! Per april 2023 is Kim ook de recruiter voor onze regiopool. 

Zou jij het leuk vinden aan de slag te gaan in ons regioteam en te genieten van flexibiliteit en werken op verschillende locaties? Neem dan zeker contact op!