Onze deur staat voor jou open

Wij leren jou graag kennen! Wil je meer weten over hoe leuk het is om te werken bij Compass Group of ben je enthousiast over een van onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder stellen we onszelf graag alvast aan je voor, tot snel!

Onze recruiters

Maak kennis met onze recruiter Frederique

Frederique is echt een verbinder, daar krijgt ze energie van. Ze komt graag met jou in contact!

Heb je een vraag over een vacature, neem dan contact met haar op via [email protected].
Of bel haar op 06-51349657.

Maak kennis met onze recruiter Mitchell

Mitchell is echt een verbinder, daar krijgt hij energie van. Hij komt graag met jou in contact!

Heb je een vraag over een vacature, neem dan contact met hem op via [email protected].
Of bel hem op 06-51106971.

Maak kennis met onze recruiter Kim

Ik ben Kim Welting, ik werk sinds 2008 met heel veel plezier bij Compass Group, toentertijd nog bekend onder de naam Eurest.

Ik woon al heel wat jaren samen met mijn vriend in het midden van het land en samen hebben wij 2 (kleine) kinderen, een zoon en een dochter.

Ik hou van het goede leven, leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden, lekker eten en voor een gezellig feestje of festival ben ik altijd in!

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?


Ik heb jarenlang op de werkvloer gestaan, op onze diverse cateringlocaties in het land, eerst als (regio)medewerker, daarna als beheerder en de laatste 10 jaar als manager, ik ken de operatie daarom als geen ander.


Sinds september 2022 ben ik 1 van de 3 Regio Coördinatoren en ben ik o.a. het aanspreekpunt voor onze regiopool. Daarom is het een extra leuke uitdaging dat ik per april 2023 daarnaast ook nog als Recruiter Regiopool aan de slag mag. 


De kandidaten die ik na de selectie verwelkom binnen Compass ga ik zelf ook aansturen en zij kunnen altijd terugvallen op mij of 1 van mijn andere 2 collega’s, daardoor zijn de lijntjes kort en houden we het contact laagdrempelig!


Heb je een vraag over een vacature of werken bij Compass Group? Neem dan gerust contact met mij op via [email protected] via of bel/Whatssapp even: 06-23474551