Onze deur staat voor iedereen open

Bij Compass Group staat de deur open voor verschillende mensen. Juist de verschillen in de leeftijd, afkomst, ervaring, dromen en voorkeuren van onze mensen maken samen het verschil. Naast alle verschillen is er 1 overeenkomst die je terugziet bij alle mensen die werken bij Compass Group. Deze overeenkomst is talent.

Iedereen brengt zijn/haar/hun unieke talent mee en voegt zo waarde toe op een eigen manier. Hiervoor hebben we aandacht en bieden we de ruimte. Mensen staan altijd centraal binnen onze organisatie. Zo kunnen we samen met iedereen uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. We zijn benieuwd naar wie jij bent. Ben je ook benieuwd naar wie wij zijn? Lees onze verhalen.

Zo maken wij het verschil

Binnen Compass Group omarmen wij verschillen. Hoe we dat doen? Door te bouwen aan een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt - niet ondanks, maar juist dankzij de verschillen!

Een typische Compass-er bestaat niet. En gelukkig maar! Die verschillen maken juist het verschil. Hierdoor begrijpen we de wereld om ons heen beter én zijn we in staat om een geweldige dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers. Ook vinden we beter aansluiting bij onze gasten. En onze rolmodellen? Die zijn allemaal verschillend, maar vooral gewoon zichzelf. Je leest de interviews met onze rolmodellen en medewerkers hieronder.

Ontmoet onze medewerkers