Onze deur staat voor iedereen open

Martine Westerbeek-Brouwer is werkzaam bij Compass Group als Locatiemanager voor de hoofdkantoren van de ING. Zij is verantwoordelijk voor alle uitgiftpunten die te maken hebben met eten en drinken. Zij coacht en stuurt haar team aan en werkt mee op de werkvloer. Wat haar dag zo gevarieerd en leuk maakt en hoe zij de toekomst voor zich ziet, daar neemt ze jullie graag in mee!

Zo maken wij het verschil

Binnen Compass Group omarmen wij verschillen. Hoe we dat doen? Door te bouwen aan een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt - niet ondanks, maar juist dankzij de verschillen!

Een typische Compass-er bestaat niet. En gelukkig maar! Die verschillen maken juist het verschil. Hierdoor begrijpen we de wereld om ons heen beter én zijn we in staat om een geweldige dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers. Ook vinden we beter aansluiting bij onze gasten. En onze rolmodellen? Die zijn allemaal verschillend, maar vooral gewoon zichzelf. Je leest de interviews met onze rolmodellen en medewerkers hieronder.

Ontmoet onze medewerkers