Maak kennis met
Kim

Kim Recruiter

Wat kenmerkt Kim?

Mijn naam is Kim Welting, ik werk sinds 2008 met heel veel plezier bij Compass Group, toentertijd nog bekend onder de naam Eurest. Ik woon al heel wat jaren samen met mijn vriend in het midden van het land en samen hebben wij 2 (kleine) kinderen, een zoon en een dochter. Ik hou van het goede leven, leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden, lekker eten en voor een gezellig feestje of festival ben ik altijd in!

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?

Een luistert oor bieden en achterhalen wat mensen drijft in het leven en op het werk is iets wat mij gelukkig maakt. Ik ben een echte verbinder en ben altijd opzoek naar de juiste oplossing en kies daarbij niet voor de makkelijke weg. Doordat ik uit de operatie kom heb ik een fijne connectie met de kandidaten doordat ik ze precies kan meenemen in de functie en wat ze daarin kunnen verwachten. De meeste locaties ken ik al, o.a. omdat ik er soms zelf gewerkt heb. Het is mijn missie om kandidaten enthousiast te krijgen voor de locaties en het werken in de catering! De dynamiek tussen de opdrachtgevers, de teams op de locaties en het Servicekantoor zorgt ervoor dat mijn werk erg afwisselend is. Het geeft mij veel vrijheid over hoe ik mijn functie kan invullen. 

''Bij Compass Group is iedereen welkom!''

Waarom heb je gekozen om als Recruiter aan de slag te gaan bij de Compass Group?

Ik heb jarenlang op de werkvloer gestaan, op onze diverse cateringlocaties in het land, eerst als (regio)medewerker, daarna als beheerder en de laatste 10 jaar als manager, ik ken de operatie daarom als geen ander. Sinds april 2023 mocht ik naast mij rol als Regio Coördinator ook gaan starten als Recruiter Regiopool, een extra leuke uitdaging! Inmiddels ben ik per januari 2024 volledig Recruiter en daarmee verantwoordelijk voor (bijna) alle vacatures binnen Compass Group. Ik ben trots om te werken bij Compass Group omdat de normen en waarden van Compass Group aansluiten bij mijn eigen. Bij Compass Group is iedereen welkom! Je wordt gezien en er is heel veel mogelijk. Wij staan voor verbinden, het bieden van kwalitatieve diensten en wij nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid door een positieve impact te hebben op planeet, mens en dier.

Welke vraag vind jij het leukste om te stellen tijdens een sollicitatiegesprek?

Tijdens een sollicitatie hou ik het liefst een half open gesprek, dus heb ik niet per se één vraag in gedachte. Ik ben vooral benieuwd in de persoon die ik voor mij heb, wat iemand zijn of haar drijfveren zijn en wat iemand zo aantrekt in het werken in de catering. Met die informatie kan ik een sollicitant het beste helpen.

Wat doe je graag buiten werktijd?

Buiten werktijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Dit kan variëren van een middagje kinderboerderij, een weekendje weg met vriendinnen om eens goed uitgebreid te shoppen. Of een festival pakken en lekker dansen met mijn zonnebril op en een drankje in mijn hand tot de zon ondergaat.

Wat drink jij graag tijdens een intake met een kandidaat?

Een goede cappuccino is niet te missen tijdens een intake!

Wat is jouw favoriete gerecht?

Je mag mij wakker maken voor een heerlijke Thaise curry, een lekker stukje vlees, pasta of gewoon een Hollandse stamppot vind ik meer dan prima. Eigenlijk ben ik gewoon een hele makkelijke eter en lust ik bijna alles! Heel cliché misschien maar met spruitjes en witlof hoef je bij mij niet mee aan te komen ;)

Weten wat Compass Group jou te bieden heeft?

Dan drink ik graag een kop koffie met je! Wie weet spreken we elkaar snel!

Kim Welting

Corporate Recruiter
06-23474551

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!