Maak kennis met:
Kim

Kim Blokdijk, werkzaam als Account & Hospitality Manager voor het segment Education. Zij is begonnen als Party Manager en is daarna doorgegroeid naar haar huidige functie van Account & Hospitality Manager. Wat zij zo leuk vindt aan haar functie bij Compass Group en hoe zij dit heeft bereikt vertelt zij graag verder in het onderstaande interview!

Kim account hospitality manager

Wie ben je en wat doe je bij Compass Group?

Ik ben Kim Blokdijk en ik werk sinds 2013 in de branche en sinds 2018 bij Compass Group. Mijn huidige functie is die van Account & Hospitality Manager voor het segment Education. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor diverse scholenlocaties zoals de Vrije Universiteit, Hogeschool Leiden, Grafisch Lyceum, Universiteit Utrecht en American School. Mijn werk is erg afwisselend; van het actief meedenken met mijn opdrachtgevers over de trends in de markt tot het begeleiden van locatiemanagers. Elke dag is weer anders en dat maakt mijn werk uitdagend en erg leuk.

Hoe ziet jouw carrièrepad er binnen Compass Group uit?

Ik ben begonnen als party manager op de Vrije Universiteit, waar ik verantwoordelijk was voor het uitvoeren van grote partijen. Na 7 maanden ben ik doorgegroeid naar Assistent Banqueting Manager. Vervolgens ben ik Banqueting Manager geworden waarna ik gevraagd ben om vestigingsmanager te worden. Een jaar geleden ben ik gestart met het Talent Traject van Compass Group met als doel door te groeien naar mijn huidige functie van Account & Hospitality Manager. Tijdens het Talent Traject ben ik intensief begeleid om mijn functie goed te kunnen uitvoeren. Het fijne van dit traject is dat je niet meteen in het diepe wordt gegooid maar dat er goed naar je geluisterd wordt en je de kans en ruimte krijgt om in je rol te groeien. 

Wat maakt Compass Group voor jou een goede werkgever?

Tijdens een gesprek met mijn Segment Lead heb ik destijds aangegeven dat ik graag binnen de organisatie wilde verder groeien. Om te bepalen wat ik nu echt wilde heb ik diverse gesprekken gehad met onder andere onze Operationeel Directeur, de afdeling Recruitment en de Manager van het Competence Center. Ik heb de kans gekregen om door te groeien in diverse functies. Daarbij krijg ik alle vrijheid, ruimte, hulp en begeleiding die daarvoor nodig is. Door het Talent Traject kwam ik met andere collega’s in gesprek die ook ambitieus en verder willen doorgroeien. 

Wat vind je leuk aan je werk?

Binnen het team waar ik onder val krijg ik echt het gevoel dat je het samen doet en ik als gelijkwaardige partner wordt gezien, ook al zit ik nog maar kort in mijn functie. Dit geeft mij een veilig gevoel en het gevoel dat je serieus genomen wordt en dat er naar mij geluisterd wordt.  

Daarnaast vind ik het super om voor Compass Group te werken omdat we zo vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid. Binnen het Education segment is dit de laatste jaren een zeer belangrijk onderwerp geworden, en het helpt dat wij als organisatie zoveel kennis over dit onderwerp hebben. De dynamiek tussen de opdrachtgevers, de teams op de locaties en het Servicekantoor zorgt ervoor dat mijn werk erg afwisselend is. Het geeft mij veel vrijheid over hoe ik mijn functie kan invullen. 

Wat wil je nieuwe collega’s nog meegeven?

Als je iets wilt dan moet je er achteraan gaan. Er zijn veel mogelijkheden binnen Compass Group, maar je moet ze wel zelf creëren. Het feit dat Compass Group heel teamgericht werkt maakt het prettig om voor deze organisatie te werken. Je staat er niet alleen voor en iedereen is bereid je te helpen. Je kunt altijd sparren met collega’s of je leidinggevende, in welke fase van je loopbaan je ook staat. 

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!