Waarom jij wil werken als regiokracht?

Als Regiokracht in de catering vervang jij de collega’s in jouw regio op diverse locaties, je week is daarom nooit hetzelfde omdat je soms wel dagelijks op een andere locatie staat. Super afwisselend dus!

Maar het kan ook voorkomen dat je een aantal weken op dezelfde plek aan het werk bent, en jij tijdelijk een vaste aanvulling bent op het team of locatie zodat je dat team en/of locatie door en door leert kennen." 

“Als Regiokracht combineer je je werk met alles wat jij belangrijk vindt. Zo heb je alle tijd voor je kinderen, studie, hond, sport, ander werk of je eigen bedrijf! Je kiest zelf hoeveel je werkt. Dat kan al vanaf 10 uur per week! Daarnaast zijn de werktijden meestal tussen 08.30-15.00 uur waardoor je in de middag nog alle tijd heb voor datgeen jij belangrijk vindt. Daarnaast ben je de avonden en weekenden vrij, heerlijk toch?!” 
cateringmedewerker, horecamedewerker

“Wist je dat als jij ons Regioteam komt versterken je dan een toeslag van 10% toeslag krijgt op het bruto uurloon? Hoe fijn is dat!”

cateringmedewerker, horecamedewerker

Wat bieden wij jou?

  • Een contract van 25 uur verdeeld over 5 dagen. Wil jij minder dagen of uren werken dan is dat ook mogelijk

  • Een bruto uurloon tussen de €13,68 en €15,90 op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Een arbeidsmarkttoeslag van 10% bovenop het eerder genoemde bruto uurloon, omdat wij vinden dat jouw flexibiliteit beloont moet worden.
  • Een contract van 8 maanden waarvan 1 maand proeftijd met daarna de mogelijkheid tot een vast contract.
  • 25 vakantiedagen per jaar, op basis van 38 uur per week.
  • 8% vakantiegeld, dat je elk jaar in mei ontvangt.
  • Een vergoeding voor jouw reiskosten volgens de Hospitality CAO van €0,23 per km.
  • De mogelijkheid tot een aantrekkelijke lunchregeling waarbij je elke dag kan genieten van een gezonde en gevarieerde lunch.
  • De kans om deel te nemen aan ons talententraject, zodat je verder kan groeien en jezelf kan blijven ontwikkelen. 

Solliciteer direct!

Als regiokracht kan je bij ons aan de slag als regiomedewerker of regiobeheerder. In beide functies houd je je bezig met het leukste werk ter wereld; de catering! Als regiobeheerder heb je daarnaast ook een leidinggevende functie. Wil je weten wat het beste bij jou past? Check dan onze vacatures hieronder en solliciteer direct!

Maak kennis met Kim!

Ik heb jarenlang op de werkvloer gestaan, op onze diverse cateringlocaties in het land, eerst als (regio)medewerker, daarna als beheerder en de laatste 10 jaar als manager, ik ken de operatie daarom als geen ander.  Sinds september 2022 was ik onderdeel van de Regio Coördinatoren en daardoor o.a. het aanspreekpunt voor onze regiopool. Sinds januari 2024 ben ik doorgestroomd als Corporate Recruiter binnen Compass Group en daarmee o.a. verantwoordelijk voor de vacatures binnen de Regiopool, super leuk! Zou jij het leuk vinden aan de slag te gaan in ons regioteam en te genieten van flexibiliteit en werken op verschillende locaties? Neem dan zeker contact met mij op!