Maak kennis met de "smaakmakers" van Compass Group Nederland tijdens onze exclusieve Meet & Greet! Wil jij ontdekken waarom werken bij ons de perfecte mix is van passie, plezier en groeikansen? Kom dan naar onze Meet & Greet en ervaar het zelf!

Proef de voordelen van werken bij Compass Group Nederland, Ons verrukkelijke pakket aan voordelen zal jouw carrière een smaakvolle boost geven!

  • Mix met het beste team: Samenwerken met gepassioneerde horecaprofessionals die jouw smaakvermogen naar een hoger niveau tillen. Recepten delen, lachen en geweldige herinneringen maken!
  • Kruid je carrière: Groei en ontwikkeling staan centraal. We bieden training en kansen om jouw talenten te laten schitteren in de culinaire wereld!
  • Smaakvolle werk-privébalans: Geniet van een gebalanceerd menu van werktijden en voldoende tijd voor jezelf en je dierbaren.
  • Familiaire sfeer: Word onderdeel van onze hechte "horeca-familie". Ervaar de positieve teamgeest en vier samen successen!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wil jij aan de slag in de horeca en lijkt het je leuk om te ervaren hoe het is om te werken bij Compass-Group? Dan nodigen we je graag uit voor onze meet & greet.We organiseren deze op verschillende locaties in Nederland, onze deur staat wagenwijd voor jou open dus sluit gerust aan!