Wie is Kim?


Ik ben Kim Welting, ik werk sinds 2008 met heel veel plezier bij Compass Group, toentertijd nog bekend onder de naam Eurest.

Ik woon al heel wat jaren samen met mijn vriend in het midden van het land en samen hebben wij 2 (kleine) kinderen, een zoon en een dochter.

Ik hou van het goede leven, leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden, lekker eten en voor een gezellig feestje of festival ben ik altijd in!

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?


Ik heb jarenlang op de werkvloer gestaan, op onze diverse cateringlocaties in het land, eerst als (regio)medewerker, daarna als beheerder en de laatste 10 jaar als manager, ik ken de operatie daarom als geen ander.


Sinds september 2022 ben ik 1 van de 3 Regio Coördinatoren en ben ik o.a. het aanspreekpunt voor onze regiopool. Daarom is het een extra leuke uitdaging dat ik per april 2023 daarnaast ook nog als Recruiter Regiopool aan de slag mag. 


De kandidaten die ik na de selectie verwelkom binnen Compass ga ik zelf ook aansturen en zij kunnen altijd terugvallen op mij of 1 van mijn andere 2 collega’s, daardoor zijn de lijntjes kort en houden we het contact laagdrempelig!


Heb je een vraag over een vacature of werken bij Compass Group? Neem dan gerust contact met mij op via [email protected] via of bel/Whatssapp even: 06-23474551