Maak kennis met Kim
Ik ben Kim Welting, ik werk sinds 2008 met heel veel plezier bij Compass Group, toentertijd nog bekend onder de naam Eurest. Ik woon al heel wat jaren samen met mijn vriend in het midden van het land en samen hebben wij 2 (kleine) kinderen, een zoon en een dochter. Ik hou van het goede leven, leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden, lekker eten en voor een gezellig feestje of festival ben ik altijd in!Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter? Ik heb jarenlang op de werkvloer gestaan, op onze diverse cateringlocaties in het land, eerst als (regio)medewerker, daarna als beheerder en de laatste 10 jaar als manager, ik ken de operatie daarom als geen ander.Sinds april 2023 mocht ik naast mij rol als Regio Coördinator ook gaan starten als Recruiter Regiopool, een extra leuke uitdaging! Inmiddels ben ik per januari 2024 volledig Recruiter en daarmee, samen met Mitchell verantwoordelijk voor alle vacatures binnen Compass Group.

Ik ben Kim Welting, ik werk sinds 2008 met heel veel plezier bij Compass Group, toentertijd nog bekend onder de naam Eurest.

Ik woon al heel wat jaren samen met mijn vriend in het midden van het land en samen hebben wij 2 (kleine) kinderen, een zoon en een dochter.

Ik hou van het goede leven, leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden, lekker eten en voor een gezellig feestje of festival ben ik altijd in!

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?


Ik heb jarenlang op de werkvloer gestaan, op onze diverse cateringlocaties in het land, eerst als (regio)medewerker, daarna als beheerder en de laatste 10 jaar als manager, ik ken de operatie daarom als geen ander.
Sinds april 2023 mocht ik naast mij rol als Regio Coördinator ook gaan starten als Recruiter Regiopool, een extra leuke uitdaging!

Inmiddels ben ik per januari 2024 volledig Recruiter en daarmee, samen met Mitchell verantwoordelijk voor alle vacatures binnen Compass Group.


Heb je een vraag over een vacature of werken bij Compass Group? Neem dan gerust contact met mij op via [email protected] of bel/Whatssapp even: 06-23474551