Maak kennis met:
Mayte

Mayte is doormiddel van een talenten traject doorgegroeid naar de functie van Account&Hospitality manager voor het segment Education & Goverment en houdt van de afwisseling en veelzijdigheid die haar werk elke dag met zich meebrengt. Ze vind het super om voor Compass Group te werken omdat we zo vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid , Diversiteit & Inclusiviteit. Dit zijn onderwerpen die haar zeer aanspreken.
Mayte Kooijman

Wie ben je en wat doe je bij Compass Group?

Ik ben Mayte Kooijman en ik ben Account& Hospitality Manager voor het segment Education  & Goverment. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor De ROC locaties Koning Willem 1, ROC  midden Nederland , ROC Amsterdam en de Rechtbanken. Doordat ik in beide segmenten werkzaam ben is mijn werk erg afwisselend en kom ik elke dag voor verschillende uitdagingen te staan. Daarnaast is het leuk dat ik ons concept U Rock op de ROC locaties verder mag ontwikkelen en uitdragen

Hoe ziet jouw carrière pad er binnen Compass uit?

Ik ben nog niet zolang in dienst van Compass en ben dan ook begonnen in een Talent Programma. Dit heeft mij de ruimte geboden om de organisatie beter te leren kennen. Daarnaast omdat je met meerdere collega’s van diverse disciplines in het Talent Programma deelneemt leer je ook meteen meer inzicht te krijgen wat de andere afdelingen doen. Dit verbreed tevens je mogelijkheden om eventueel door te groeien naar andere afdelingen waar je voorheen zelf misschien niet aan gedacht had. Tevens krijg je tijdens dit traject meteen door wat er speelt binnen de organisatie.

Wat maakt Compass Group voor jou een goede werkgever?

Ik heb bewust voor Compass gekozen omdat ik van mening ben dat Compass mij kon geven wat ik nodig had om verder te groeien in mijn functioneren. In mijn vorige werk was ik meer een doener, maar ik wilde me verder ontwikkelen, door ook op andere gebied meer verantwoordelijkheid te krijgen. Compass bood mij deze kans omdat ze mij het talent traject aanboden waardoor ik me op persoonlijk vlak verder kon ontwikkelen. Daarnaast kreeg ik in mijn functies nieuwe eigen locaties waar ik zelf verantwoordelijk voor ben en waar ik direct contact heb met mijn opdrachtgevers. Ik ben daar de gesprekspartner wat me weer een andere rol geeft. Daarnaast vind ik het super om voor deze organisatie te werken omdat we zo vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid , diversiteit & Inclusiviteit. Dit zijn onderwerpen die mij zeer aanspreken en waar ik graag meer mee bezig wil zijn en ik ook dagelijks in mijn werk mee te maken heb.

Wat vind je leuk aan je werk?

De afwisseling vind ik erg leuk. Iedere dag is anders en ik ben iedere dag op een andere plek bij een andere opdrachtgever. Met name de afwisseling in opdrachtgevers vind ik erg leuk en leerzaam. Ook het werken met verschillende culturen, achtergronden en doelgroepen ervaar ik als heel prettig.  De contracten waar ik me mee bezig hou geven me volop de mogelijkheid om mijn creativiteit in te zetten, hetgeen ik als prettig ervaar. Daarnaast krijg ik alle ruimte en vrijheid om zelf mijn functie in te vullen zoals ik dat wil. De afwisseling die deze functie met zich meebrengt vind ik erg belangrijk en geeft mij ook veel energie.

Wat wil je nieuwe collega’s nog meegeven?

Compass is een heel leuk en veelzijdig bedrijf om voor te werken.  Compass heeft  veel verschillende opdrachtgevers in verschillende segmenten zoals Industrie , Leisure (eventcatering) , Education,  Goverment,  Business en Multi Tenant.  Compass zit door het hele land en richt zich niet alleen op catering maar ook op de facilitaire markt, waardoor er voor iedereen een plek is. Je vindt altijd wel een functie die bij je past is het niet in de operatie dan wel op ons Service Kantoor in Amsterdam. Je merkt ook dat als je zelf initiatief neemt dit ook beloont wordt. Belangrijk is dat je in gesprek gaat en kijkt wat Compass je kan bieden.

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!