Maak kennis met:
Martine

Martine Westerbeek-Brouwer is werkzaam bij Compass Group als Locatiemanager voor de hoofdkantoren van de ING. Zij is verantwoordelijk voor alle uitgiftpunten die te maken hebben met eten en drinken. Zij coacht en stuurt haar team aan en werkt mee op de werkvloer. Wat haar dag zo gevarieerd en leuk maakt en hoe zij de toekomst voor zich ziet, daar neemt ze jullie graag in mee!

Lisanne Account & Hospitality Manager

Wie ben je en wat doe je bij Compass?

Ik ben Martine Westerbeek-Brouwer en ik werk per februari 2022 bij Compass Group als Locatiemanager voor de hoofdkantoren van de ING (locaties Cedar en Maple). Ik ben hier verantwoordelijk voor alle uitgiftepunten die te maken hebben met eten en drinken. Daarnaast ben ik ook nauw betrokken en verantwoordelijk voor de evenementen die hier plaatsvinden. Mijn werk is erg afwisselend; van het aansturen en coachen van mijn team tot het meewerken op de werkvloer. De ene dag sta je mee te helpen met het maken van de broodjes, de andere dag ben je in gesprek met de opdrachtgever over een mogelijk evenement dat gaat plaatsvinden.

Hoe ziet jouw carrièrepad er binnen Compass uit?

Ik werk nog maar kort voor Compass Group, maar mij is meteen de kans geboden om deel te nemen aan het Talent Traject. Ik heb dit als heel prettig ervaren omdat er meteen actief wordt meegedacht met mijn ambities om verder door te groeien binnen de organisatie. Op dit moment heb ik het erg naar mijn zin en heb ik voldoende uitdaging in mijn werk.

Wat maakt Compass voor jou een goede werkgever?

Ondanks dat ik nog maar kort in dienst ben, denkt Compass Group actief mee in mijn wensen om uiteindelijk door te groeien. Het is goed om te zien dat er niet alleen geïnvesteerd wordt in leidinggevenden maar ook in de medewerkers op de werkvloer. De organisatie biedt onder andere veel opleidingen aan op elk niveau. Zo krijgt iedereen een kans om te groeien. 

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik heb hiervoor lang in de hotelbranche gewerkt. Het is mijn beste beslissing ooit geweest om hieruit te stappen en de wereld van de catering te ontdekken. Iets wat ik veel eerder had moeten doen. Ik merk dat het me veel meer rust geeft, omdat ik niet meer in de avonden en weekenden hoef te werken. Mijn werk-privébalans is hierdoor veel beter, wat super fijn is. Daarnaast is geen dag hetzelfde wat de functie zo uitdagend maakt. Ik ga dan ook elke dag vol enthousiasme naar mijn werk. Waar ik het meeste plezier uit haal op mijn werk is dat ik actief met mensen kan werken. Het maakt me blij als mijn team tevreden is en plezier heeft in hun werk. Ik vind het leuk om ze te coachen naar een andere functie of te helpen in hun persoonlijke groei. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn team weet dat ze altijd bij mij terecht kunnen en dat alles bespreekbaar is.

Wat wil je nieuwe collega’s nog meegeven?

Ik heb gemerkt dat het werken in de catering een stuk sexyer is dan ik van tevoren had gedacht en waarschijnlijk de meeste mensen denken. Het is goed vergelijkbaar met de horeca maar met het voordeel dat je niet in de weekenden en iedere avond hoeft te werken, alleen bij grote events. Verder biedt de catering veel mogelijkheden om flexibel om te gaan met je uren. Dit maakt het heel interessant voor mensen die parttime willen werken of kinderen hebben. De meeste locaties hebben afwisselende werktijden tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Dit bied je de kans om werktijden aan te geven die het beste passen bij jouw privé situatie. Daarnaast heeft Compass Group veel verschillende soorten opdrachtgevers met allemaal een ander concept. Dit maakt dat er altijd wel een locatie bij zit die aansluit bij jouw wensen en interesses.

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!