Maak kennis met:
Lisanne

Lisanne Blom is werkzaam als Account & Hospitality Manager bij Compass Group voor het segment Government. Zij is het aanspreekpunt voor al haar opdrachtgevers en locaties en is altijd bezig met het verbinden. Wat zij zo leuk vindt aan haar functie en welke paden zij heeft bewandeld om hier te komen, vertelt zij graag verder in het interview. 

Lisanne Account & Hospitality Manager

Wie ben je en wat doe je bij Compass?

Ik ben Lisanne Blom en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij Compass Group. Ik ben Account & Hospitality Manager voor het segment Government (Overheid). Mijn locaties zijn Gemeente Amsterdam, Gemeente Utrecht, Gemeente Nissewaard, Provincie Utrecht, CBS en de Rechtbanken. In mijn huidige functie ben ik het aanspreekpunt voor zowel mijn opdrachtgevers als locaties. Ook ben ik de verbindende factor tussen het Servicekantoor en de locaties. Ik krijg goede ondersteuning van mijn collega’s van het Servicekantoor, ik kan met al mijn vragen bij hen terecht. Het leuke van mijn functie vind ik de veelzijdigheid. Ik ben zowel bezig op contractueel, financieel als operationeel gebied. 

Hoe ziet jouw carrièrepad er binnen Compass uit?

Ik ben direct na mijn studie aan de Hotelschool Leeuwarden bij Compass Group in dienst gekomen. Ik ben begonnen als Smart Coach in een tweejarig traineeship. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen op locaties. Met als mogelijk gevolg een positieve financiële invloed. Doordat ik ben begonnen in de rol van Smart Coach heb ik een groot netwerk kunnen opbouwen in de organisatie. Dit is nu een groot voordeel in mijn huidige functie. Tijdens de periode dat ik mijn Smart-manager verving ben ik door diverse afdelingen benaderd met de vraag of ik interesse had om voor die afdeling te komen werken. Compass Group heeft mij toen ook gevraagd voor de functie van Account & Hospitality Manager en dat was de functie die ik ook graag wilde uitvoeren.

Wat maakt Compass voor jou een goede werkgever?

Ik vind dat Compass Group goed voor haar mensen zorgt. Ik voel me gezien en gewaardeerd. Ik ben geen nummer in het geheel maar wordt als mens gezien. Ik voel me veilig en kan mezelf zijn. Als je zelf ambitie toont, wordt daar serieus mee omgegaan. Er wordt gekeken wat de organisatie voor je kan betekenen om je ambitie waar te maken. Daarnaast vind ik dat ik goede arbeidsvoorwaarden krijg. Wat ik fijn vind is dat Compass Group bereid is om te investeren in mij, waardoor ik een opleiding mag volgen die ik zelf heb uitgekozen. Dit geeft wel aan dat ik gewaardeerd en erkend word.

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik haal voldoening uit mijn werk als ik ingewikkelde zaken met mijn opdrachtgevers kan oplossen. Dit doe ik op basis van feiten en goed partnerschap. Wat ik helemaal leuk vind is dat ik de kans krijg om de mensen op mijn locaties te coachen in hun werk. Het maakt mij trots als ze door mijn toedoen groeien in hun functie. Ook vind ik het fijn dat ik door collega’s als sparringpartner wordt gezien. Ze durven met vragen of problemen bij mij te komen. Door goed te luisteren en er met ze over te praten komen ze uiteindelijk zelf met oplossingen. 

Wat wil je nieuwe collega’s nog meegeven?

Compass Group bied je veel hulp aan. Het bedrijf zet de kaders neer voor de functie en je kan er zelf je droombaan van maken. Zelf initiatief nemen en er invulling aan geven. In het begin kan een nieuwe functie/organisatie overweldigend zijn. Als je durft te vragen en jezelf de kans geeft om te groeien in de functie en organisatie, dan kan je de leukste functie hebben die er maar is. Daarbij is iedereen binnen Compass Group meer dan bereid om je verder te helpen.

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!