Maak kennis met:
Harry

Bij Compass Group vinden we dat iedereen een kans moet krijgen op de arbeidsmarkt. We zetten ons ervoor in om ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een baan te bieden. Voor onze collega Harry, die een Wajong-uitkering ontvangt, was het vinden van een baan niet vanzelfsprekend. Nu is hij via Compass Group al een aantal jaren werkzaam bij de gemeente Rotterdam, locatie Wilhelminakade. Lees hieronder zijn verhaal.

Wie ben je en wat doe je bij Compass Group?

“Hoi, ik ben Harry! Ik draai al 8 jaar mee bij Compass Group. De tijd gaat heel snel! Ooit ben ik begonnen als ‘chef kroket’. Hierna ben ik omgeschoold naar Barista. Deze nieuwe uitdaging heb ik met beide handen aangepakt! Ik werk nu bij de koffiecorner, hier maak ik alle soorten koffie. Mijn specialiteit is een goede cappuccino. Ook maak ik koffie met melk en zonder melk.”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik hou ervan om met mensen om te gaan. De collega’s en de gasten zijn erg gezellig! Soms vragen ze speciaal naar mij als ze koffie willen. Als ik er niet ben dan missen ze mij! We hebben een hechte groep. Collega’s zijn ook vrienden geworden.”

Kan je jezelf zijn op het werk?

“Ik ben erg blij met mijn werk! Het is fijn dat we elke dag dezelfde werkzaamheden doen, maar dat het toch elke keer een beetje anders is. Doordat de basis hetzelfde blijft werkt dat prettig voor mij.”

Wat is je lievelingskoffie welke je wil delen met een nieuwe collega?

“Dat maakt niet uit, koffie is koffie! Als hij maar goed is!

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!