Maak kennis met:
Frank

Frank van Ooijen is sinds september 2007 werkzaam als Campusmanager bij Compass Group voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. De ene keer is hij operationeel bezig of bereid hij een event voor. Wat hij het leukst vindt aan zijn baan bij Compass Group vertelt hij jullie graag in dit interview. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lisanne Account & Hospitality Manager

Wie ben je en wat doe je bij Compass?

Ik ben Frank van Ooijen en ik werk sinds september 2007 bij Compass Group als Campusmanager voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Ik ben verantwoordelijk voor 5 locaties in Arnhem. Daarnaast ondersteun ik de hoofdlocatie in Nijmegen. 

Verder help ik in het land vaak mee met de opstart van nieuwe locaties. Ik maak nieuwe collega’s dan wegwijs in onze systemen en help mee om de locaties volgens de afspraken van het contract neer te zetten. Mijn werk is dan ook erg afwisselend! 

De ene keer ben ik operationeel bezig, dan weer bereid ik een event voor of help ik nieuwe collega’s mee op andere locaties. Verder heb ik nauw contact met de opdrachtgever en mag ik het salesteam helpen met het geven van presentaties over scholencatering.

Hoe ziet jouw carrièrepad er binnen Compass uit?

Ik ben begonnen als Kok op de HAN in Nijmegen. Daar heb ik telkens de kans gekregen om me verder te ontwikkelen. Toen ik had aangegeven dat ik meer wilde dan alleen kok zijn, werd mij gevraagd om beheerder te worden van een kleine locatie binnen de HAN. Dit beviel zo goed dat ik ben doorgegroeid naar Campusmanager met 5 locaties.

Wat maakt Compass voor jou een goede werkgever?

Je wordt gewaardeerd en gezien. Daarnaast wordt er ook actief met je meegedacht. Ook als het zelf even wat minder goed met je gaat, wordt er gezocht naar oplossingen. De menselijke benadering die hierbij kwam kijken heb ik als heel prettig ervaren. Je bent zeker geen nummer maar een individu. Inzet wordt zeer zeker opgemerkt en ook beloont er wordt actief met je meegedacht ook in je loopbaan pad. Ze bieden je dan ook kansen aan om door te groeien als je dat wilt.  Dat maakt voor mij dan ook dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat vind je leuk aan je werk?

Zorgen voor mensen! Ik wil graag dat zowel mijn opdrachtgever als de gasten tevreden zijn. Ik ben zowel operationeel als relationeel bezig met zowel opdrachtgever, gasten en collega’s. Ik vind het leuk om mijn team op de juiste manier te coachen/begeleiden. Ik heb me altijd gewaardeerd gevoeld door alle mensen waar ik mee heb mogen werken. Verder mag ik regelmatig grote events/partijen organiseren, wat mijn passie is. Hier kunnen wij als Compass duidelijk het verschil maken. Er is niets mooier dan na afloop de leuke reacties en complimenten van je opdrachtgever en gasten te krijgen. Daarnaast geeft het werken op een Campus locatie mij de vrijheid om trends binnen de horeca sneller te introduceren. Ik vind het dan ook een uitdaging om gasten te stimuleren mee te gaan in de nieuwste voedseltrends.

Wat wil je nieuwe collega’s nog meegeven?

De combinatie van het omgaan met verschillende type mensen maakt het vak uitdagend en spannend. Het is mooi om het imago van de catering om te buigen naar een meer horeca gedreven werkwijze en uitstraling. Dit is een mooie route die veel kansen biedt. Als je ambitie en passie hebt en je toont dat, dan komen de kansen om andere zaken op te pakken zeker voorbij.

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!