Maak kennis met:
Edgar

Edgar is de huismeester bij Shell Pernis. Hij is begonnen als uitzendkracht en is al snel overgenomen door de Compass Group. Zijn dag is vrij divers. Van het schoonmaken bij de diverse locaties tot het aanvullen van de automaten. Met zijn auto rijdt hij van hot naar her over het terrein en rijdt hij soms wel 60 km per dag! Hij neemt ons graag mee in zijn verhaal. 

Edgar Huismeester

Wie ben je en wat doe je bij Compass Group?

Ik ben Edgar Alphenaar en ik werk al ruim 5 jaar bij Compass Group op de locatie Shell Pernis. Hier ben ik Huismeester. Deze functie is erg veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Zo maak ik schoon op diverse locaties op het terrein van Shell, vul ik de vending automaten bij en word ik ingezet op voor diverse klusjes. Deze klusjes verschillen per dag. De ene dag breng ik maaltijden rond op het terrein en de andere dag ben ik taxichauffeur voor collega’s om ze van het Shell terrein naar het openbaar vervoer te brengen. Erg leuk!

Hoe ziet jouw carrièrepad er binnen Compass Group uit?

Ik ben als uitzendkracht begonnen en al vrij snel overgenomen door Compass Group. Toen ik begon deed ik vooral logistieke werkzaamheden. In de tussentijd is mijn functie al diverse keren uitgebreid. Mijn leidinggevende zorgt ervoor dat het werk aantrekkelijk blijft en ik steeds nieuwe taken en uitdagingen krijg. Dit maakt mijn werk steeds anders.

Wat maakt Compass Group voor jou een goede werkgever?

Bij Compass Group ben ik vanaf het begin af aan heel warm ontvangen. De persoonlijke benadering en de manier waarop iedereen professioneel met zijn werk bezig is straalt vertrouwen uit. Daarnaast is er veel aandacht voor veiligheid en mijn gezondheid.

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik heb veel vrijheid in mijn werk en geen dag is hetzelfde. Voordat de dag begint weet je nooit hoe deze zal verlopen. Ik ben elke dag veel op pad met mijn bedrijfsauto, soms rijd ik wel 60 km per dag over het Shell terrein. Zo ontmoet ik veel mensen, ook van verschillende opdrachtgevers. Persoonlijk vind ik het fijn dat het werk hier nooit klaar is, ik ben geen type om stil te zitten!

Wat wil je nieuwe collega’s nog meegeven?

Dat er voldoende interne begeleiding is en ze zich geen zorgen hoeven te maken dat ze in het diepe gegooid worden. Wees niet bang om dingen te vragen, je collega’s staan voor je klaar.

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!