Maak kennis met:
Carolien

Carolien is sinds kort werkzaam in de Regiopool, dit is voor haar de afwisseling die zij zoekt en leuk vind. De creativiteit en veelzijdigheid spreken haar aan en zorgen ervoor dat haar werkdag nooit saai is. Ze kan 100% haarzelf zijn en voelt zich vanaf het begin al thuis binnen Compass Group!
Carolien Steenkamp

Wie ben je en wat doe je bij Compass Group?

Ik ben Carolien Steenkamp en ben Regiobeheerder bij Compass Group. Ik vervang Cateringbeheerders op kleine locaties tijdens hun afwezigheid. Ik word ook ingezet als Cateringmedewerker op de diverse locatie in de regio.

Hoe ziet jouw carrière pad er binnen Compass uit?

Ik werk nog maar kort voor Compass Group. Ik wilde eerst graag op een vaste locatie staan maar ik ben in de regio terecht gekomen wat ik eigenlijk veel leuker vind. Het werk is lekker afwisselend en je komt op meerdere locaties in de regio. De ene keer vervang ik de Cateringbeheerder en de andere keer help ik in de rol van Cateringmedewerker. Doordat ik op meerdere locaties werk kan ik ook ideeën aandragen die ik heb gezien op de andere locaties. Ik vind het leuk om te zien als ideeën door mijn toedoen worden overgenomen. Juist deze afwisseling vind ik erg fijn. Ik zou dan ook niet meer op een vaste locatie willen werken en heb mijn plekje hier helemaal gevonden!

Wat maakt Compass Group voor jou een goede werkgever?

Ik vind het fijn dat er goed naar mij wordt geluisterd door mijn leidinggevende. Als er iets is dan gaat ze er meteen voor mij achteraan. Je wordt door de organisatie daadwerkelijk gehoord en dat ervaar ik als zeer prettig.

Wat vind je leuk aan je werk?

In de regio moet je creatief zijn. Soms word je onverwachts ergens geplaatst waardoor er geen overdracht kan plaatsvinden. Je moet dan in staat zijn om uit te vinden hoe zaken werken op de locatie en waar alles staat. Het leuke is dan wel dat je het op dat moment ook een beetje naar eigen inzicht kan doen, dit vergt wat creativiteit en flexibiliteit, dat vind ik juist het leuke aan deze baan. Gelukkig kan je altijd bellen naar andere locaties die je verder kunnen helpen. Je staat er nooit helemaal alleen voor!

Wat wil je nieuwe collega’s nog meegeven?

Als je als Regiokracht gaat beginnen hoef je niet meteen alles te weten. Maak vooral gebruik van je collega's uit de Regiopool die je graag helpen. Verder bestaat er een informatie app waar je ook veel vragen en antwoorden in kan terugvinden. Als je van afwisseling houdt, dan is dit zeker een baan die dit biedt en waar je veel van jezelf in kwijt kan!

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!