Maak kennis met:
Natasja

Bij Compass Group vinden we dat iedereen een kans moet krijgen op de arbeidsmarkt. We zetten ons ervoor in om ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een baan te bieden. Voor onze collega Natasja, die een Wajong-uitkering ontvangt, was het vinden van een baan niet vanzelfsprekend. Nu is zij via Compass Group al een aantal jaren werkzaam bij de gemeente Rotterdam, locatie Wilhelminakade. Lees hieronder haar verhaal.

Wie ben je en wat doe je bij Compass Group?

“Hoi, ik ben Natasja! Toen ik 6 jaar geleden bij Compass Group begon was ik erg verlegen, maar nu heb ik mijn draai gevonden en pas ik goed in het team! Ik werk bij de koffiecorner. Daar ben ik broodjesspecialist en help ik bij de soepen en in de keuken. Het team vindt mij een echte aanvulling en daar ben ik trots op!”

Wat vind je leuk aan je werk?

“Ik vind het leuk om de broodjes te maken! Binnen het team helpen we elkaar goed. Als iemand eerder klaar is dan neem je werkzaamheden van je collega’s over, zo is het nooit saai en is er altijd wat te doen. Ook is er vaak ruimte voor een grapje.”

Kan je jezelf zijn op het werk?

“Ik heb het zeker naar mijn zin! Ik maak elke keer weer wat anders, daarom blijft het afwisselend. Ook vind ik het leuk om een band met de gasten op te bouwen door een praatje met ze te maken. We hebben het dan over van alles, bijvoorbeeld over het afgelopen weekend en natuurlijk wat ze van mijn gemaakte broodjes vonden!”

Wat is je lievelingsgerecht dat je wil delen met een nieuwe collega?

“Ik maak elke keer wat anders. Soms Surinaamse broodjes, de andere keer weer een soep. Mijn favoriet? Ik vind alles lekker!”

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!