Maak kennis met
Mitchell

Frederique recruiter

Wat kenmerkt Mitchell?

Mijn naam is Mitchell Arts. Ik werk al een aantal jaar in Recruitment en sinds 2023 bij Compass. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Op een zomeravond zit ik het liefst op een terras in de stad met vrienden of familie!

Buiten werk en het terras in de zomer ben ik fanatiek sporter. Elk weekend samen met mijn broers voetballen is mijn passie. Daarnaast doe ik aan vechtsport en al zeg ik het zelf, ik ben niet te verslaan in bordspellen!

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?

Van jongs af aan kreeg ik van mijn vrienden het stempel “de Dr.Phil van de groep”. Dat komt omdat ik aan hen altijd een luisterend oor bood en vervolgens probeerde te helpen. Het leukste aan het werk al Recruiter vind ik om met kandidaten in gesprek te gaan, er achter te komen wat hen motiveert en om zo samen de perfecte vacature te vinden, hen hierbij begeleiden en om mee te denken in een plan om door te ontwikkelen!

''Bij Compass Group is iedereen welkom!''

Waarom heb je gekozen om als Recruiter aan de slag te gaan bij de Compass Group?

Ik ben trots op te werken bij Compass Group omdat de normen en waarden van Compass Group aansluiten bij mijn eigen. Bij Compass Group is iedereen welkom! Wij staan voor verbinden, het bieden van kwalitatieve diensten en wij nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid door een positieve impact te hebben op planeet, mens en dier.

Welke vraag vind jij het leukste om te stellen tijdens een sollicitatiegesprek?

Tijdens een sollicitatie hou ik het liefst een half open gesprek, dus heb ik niet per se één vraag in gedachte. Ik ben vooral benieuwd in de persoon die ik voor mij heb, wat iemand zijn of haar drijfveren zijn en waar iemand over een jaar wil zijn. Met die informatie kan ik een sollicitant het beste helpen.
Daarnaast vind ik het super om voor Compass Group te werken omdat we zo vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid. Binnen het Education segment is dit de laatste jaren een zeer belangrijk onderwerp geworden, en het helpt dat wij als organisatie zoveel kennis over dit onderwerp hebben. De dynamiek tussen de opdrachtgevers, de teams op de locaties en het Servicekantoor zorgt ervoor dat mijn werk erg afwisselend is. Het geeft mij veel vrijheid over hoe ik mijn functie kan invullen. 

Wat doe je graag buiten werktijd?

Buiten werktijd doe ik het liefst activiteiten met vrienden of familie. Recent heb ik bijvoorbeeld een nieuwe hobby erbij; padel! In principe vind ik alle activiteiten met hen leuk, zolang er maar een mogelijkheid is dat ik van ze kan winnen!

Wat drink jij graag tijdens een intake met een kandidaat?

Sterrenmunt thee kan niet missen tijdens een intake!

Wat is jouw favoriete gerecht?

Ik zou graag een spannend, enigszins onbekend gerecht willen opschrijven. Maar eigenlijk is mijn favoriete gerecht gewoon een andijviestamppot haha! Het liefst met extra veel spekjes, worst en jus. Daarvoor mag je mij dag en nacht wakker maken, het liefst met een extra groot bord!

Weten wat Compass Group jou te bieden heeft?

Dan drink ik graag een kop koffie met je! Wie weet spreken we elkaar snel!

Mitchell Arts

Corporate Recruiter
06-51106971

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!