Maak kennis met:
Mickéy

Mickéy is werkzaam als Recruiter bij Compass Group. Verbinden vind zij geweldig. De juiste match tot stand brengen is iets wat zij heel leuk vindt en energie van krijgt! Wil jij meer weten over haar baan als recruiter en ben jij benieuwd wat het recruitment vak nou zo afwisselend en leuk maakt? Bekijk dan snel het interview!

Frederique recruiter

Wat kenmerkt Mickéy?

Ik ben graag bij mijn familie en vrienden en ik enthousiasmeer graag mensen. Kortom, ik ben een enthousiaste persoon. Zo zouden de meeste mensen mij wel omschrijven. 

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?

Ik vind het erg leuk en mooi om mensen te verbinden. Ik denk dat collega’s mij hierin zeker herkennen. De juiste match tot stand brengen is iets wat ik heel leuk vind. Ik kijk altijd goed of een sollicitant goed bij het team past. Ik ga echt voor de lange termijn relatie. Dat is mijn reden om aan de corporate kant te werken. 

"Compass Group is een wereldwijde organisatie, iedereen is welkom bij ons!"

Waarom heb je gekozen om als Recruiter aan de slag te gaan bij de Compass Group?

Het is een wereldwijde organisatie die veel bezig is met sociaal ondernemen, iedereen is welkom bij ons en we hebben flinke doelstellingen. Aan de medewerkers wordt veel gedacht. Sommige medewerkers werken al 40 jaar bij Compass Group, dit vind ik erg mooi. De branche is leuk. Verder is Compass Group continu in beweging wat het erg interessant maakt. 

Welke vraag vind jij het leukste om te stellen tijdens een sollicitatiegesprek?

Ik stel altijd de vraag: als ik bij jou kom eten, wat eten we dan?  Dat vraag ik omdat ik voornamelijk bezig ben met de invulling van vacatures binnen food. Hieruit haal je al snel iemands passie voor eten. Ook vraag ik vaak waarom zij dit werk willen gaan doen. De sollicitant moet natuurlijk wel affiniteit hebben met eten en drinken. Of de vraag, omschrijf eens jouw perfecte avond? Ik denk dat je daar veel uit kan halen.

Wat doe je graag buiten werktijd?

Ik ben een echte Bourgondiër! Ik hou ervan om uit eten te gaan en lekkere te drinken met vriendinnen. Ik had in Italië moeten wonen! Mijn man en ik hebben een boot en daar varen wij regelmatig mee, mits het lekker weer is. Ik ben een trotse moeder van een zoon waar ik altijd als trouwe supporter langs de lijn sta tijdens zijn voetbalwedstrijden. 

Wat drink jij graag tijdens een intake met een kandidaat?

Thee of een glas water, lekker simpel! Maar een goeie cappuccino vind ik ook heerlijk.

Wat is jouw favoriete gerecht?

Ik hou er heel erg van om van alles te kunnen proeven. Dingen die ik niet ken vooral. Mijn man en ik nemen meestal 4 voorgerechten zodat wij lekker van alles kunnen proeven en nieuwe dingen kunnen ontdekken. Daarnaast vind ik de Italiaanse keuken heel erg lekker, wie niet?

Weten wat Compass Group jou te bieden heeft?

Dan drink ik graag een kop koffie met je! Wie weet spreken we elkaar snel!

Mickéy Vera

Recruiter
06-82049759

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!