Maak kennis met
Jurassic

Kim Recruiter

Wat kenmerkt Jurassic?

Mijn naam is Jurassic Copra en woon in het mooie Utrecht. Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in de HR / Recruitment branche en met heel veel passie en plezier. In het weekend ben ik te vinden op de Amsterdamse voetbalvelden en houd ik ervan om nieuwe horeca plekken te ontdekken in de binnenstad. 

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?

Voor mij is er niets mooiers dan mensen te helpen aan een nieuwe, passende baan en teams te voorzien van de beste medewerker. Het luisteren naar de verhalen, achtergronden, carrières en keuzes van mensen boeit mij enorm. Ik geloof dat dit cruciaal is bij het matchen van kandidaten met de juiste rol.

''In ons recruitmentteam wordt er hard gewerkt en hebben we fun met elkaar!''

Waarom heb je gekozen om als Recruiter aan de slag te gaan bij de Compass Group?

Het is een bijzondere hospitality werkomgeving met gave uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Iedere locatie is weer anders en de afwisseling hierin en contact met de locaties vind ik erg leuk! Daarnaast heb je de vrijheid om met initiatieven en ideeën te komen om je werk als Recruiter nog beter te kunnen doen. In ons recruitmentteam wordt er hard gewerkt en hebben we fun met elkaar! De dagelijkse lunches in onze bedrijfsrestaurants zijn uiteraard ook erg lekker(!) en gezellig met elkaar.

 Waar kunnen we jouw s ’nachts voor wakker maken?

Ik ben een enorme fan van de Italiaanse keuken, dus hier kan je me zeker voor wakker bellen s ’nachts 😉. 

Wat is het leukste wat je ooit hebt meegemaakt tijdens je werk in Recruitment?

Mijn eerste baan in recruitment was bij een uitzendbureau en in mijn eerste maand mocht ik direct werven voor een groot zomerproject. Ik heb toen in korte tijd meer dan 10 mensen geholpen aan een baan en 1 kandidaat was zo blij, dat ze me een zelfgemaakt gebakje uit de Indonesische keuken kwam langsbrengen op de vestiging als bedankje. Dat is inmiddels bijna 10 jaar geleden, maar is me altijd bijgebleven omdat ik de blijdschap bij haar zag en het de reminder is voor mij waarom ik in recruitment ben gaan werken! 

Weten wat Compass Group jou te bieden heeft?

Dan drink ik graag een kop koffie met je! Wie weet spreken we elkaar snel!

Jurassic Copra

Corporate Recruiter
06-57604362

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!