Maak kennis met:
Frederique

De Brabantse Frederique is werkzaam als recruiter bij Compass Group. Zij is altijd bezig met mensen bij elkaar te brengen, daar krijgt zij veel energie van. Wil jij meer weten over haar baan als recruiter en ben jij benieuwd wat haar baan binnen het recruitment vak nou zo leuk maakt? Lees dan snel verder!

Frederique recruiter

Wat kenmerkt Frederique?

Ik ben Frederique van den Bogaert, ik werk sinds 2022 met veel plezier bij Compass Group. Ik woon sinds 2020 samen met mijn vriend in Noord-Brabant. Ik hou van het bourgondische leven. In mijn vrije tijd ben ik erg actief, ik sport veel en doe leuke dingen met mijn vriendinnen en vrienden. Naast mijn werk bij Compass Group studeer ik Bedrijfskunde. 

Wat vind je het leukste aan je werk als Recruiter?

Ik ben iemand die mensen bij elkaar brengt. Als een kandidaat een leuke functie zoekt en ik de match kan maken, krijg ik daar veel energie van! Maar ook een goede aanvulling zijn binnen het team. Daarnaast vind ik het leuk om in gesprek te gaan met verschillende kandidaten. Kijken naar wat iemand zoekt en nodig heeft. 

"Compass Group is erg aan het groeien en heeft grote plannen!"

Waarom heb je gekozen om als Recruiter aan de slag te gaan bij de Compass Group?

 Ik heb veel affiniteit met hospitality en de horeca. Vroeger heb ik hier veel bijbaantjes in gehad, dit vond ik erg leuk om te doen. Het is een mooi vak, met name om professionals met elkaar te verbinden. Echt een baan die bij me past!

De combinatie horeca en een baan overdag is uniek en werkt goed voor kandidaten die toe zijn aan een stabiele basis en betere balans met thuis. Wij kunnen dit bieden! Compass Group verzorgt ook bedrijfshoreca, hiermee verbinden we mensen met elkaar doormiddel van eten. Het brengt mensen dichter bij elkaar.  

Vroeger was eten echt een noodzaak. Wij zijn nu veel meer bezig met gezonde voeding, duurzaam en voedselverspilling. Compass Group is bezig te kijken hoe zij mensen meer energie kan  geven gedurende de dag. Dat het niet alleen een noodzaak is om te eten maar dat het ook meer een beleving wordt!

Welke vraag vind jij het leukste om te stellen tijdens een sollicitatiegesprek?

Ik heb altijd veel persoonlijke interesse in iemand. Wat is je motivatie en wat wil je bereiken? Compass Group is erg aan het groeien en heeft veel ambitieuze plannen. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat je met ons meegroeit en jij je verbonden voelt met ons? 

Daarnaast vind ik het super om voor Compass Group te werken omdat we zo vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid. Binnen het Education segment is dit de laatste jaren een zeer belangrijk onderwerp geworden, en het helpt dat wij als organisatie zoveel kennis over dit onderwerp hebben. De dynamiek tussen de opdrachtgevers, de teams op de locaties en het Servicekantoor zorgt ervoor dat mijn werk erg afwisselend is. Het geeft mij veel vrijheid over hoe ik mijn functie kan invullen. 

Wat doe je graag buiten werktijd?

Sporten vind ik heel leuk om te doen. Ik ben de laatste tijd veel bezig met gezonde voeding en kook daarom veel. Ik ben altijd bezig en kan vooral niet stilzitten. Als ik iets kan oppakken voor iemand dan doe ik dat. Dingen organiseren, waaronder feestjes doe ik graag. Daarnaast ben ik erg betrokken bij mijn vrienden, wij doen minimaal één keer per week iets leuks met elkaar. 

Wat drink jij graag tijdens een intake met een kandidaat?

Mijn favoriete drankje mag hier zeker niet ontbreken. Een Caramel Macchiatto. Ik ben niet echt een koffiedrinkster, toch ben ik ooit overgehaald om naar Starbucks te gaan en heb hier mijn favoriete drankje ontdekt!

Wat is jouw favoriete gerecht?

Ik ben helemaal gek van de Italiaanse keuken. Ik heb verschillende kook workshops gevolgd in Italië om pasta te maken. Wat ik erg lekker vind is pici, een iets dikkere pasta die ze in Toscane hebben. Je staat om dit gerecht te maken wel drie à vier uur in de keuken, maar het is het allemaal waard! Ingrediënten: verse tomaten, pici, gehakt, basilicum en uiteraard Parmezaanse kaas. Heel simpel dus! 

Weten wat Compass Group jou te bieden heeft?

Dan drink ik graag een kop koffie met je! Wie weet spreken we elkaar snel!

Frederique van den Bogaert

Recruiter
06-51349657

Als eerste de laatste vacatures in jouw mailbox?

Stel nu een vacature alarm in!